NOMETNE ir noslēgusies.

"Dabas bērns" Otrajā darbnīcā 2023 gadā no 24.jūlija- 28.jūlijam piedzīvosim orientēšanos mežā, mācīsimies atpazīt indīgus un aizsargājamus augus, mijiedarbībā ar meža iemītniekiem zvēriem un putniem, kuriem mežs ir mājas.

Darbnīcas norise.

Darbnīcas bāzes vieta- Valmieras novads, Kauguru pagasts, Mūrmuiža, “Rasiņas”, LV-4224

Darbnīcas norises laiks ir piecas darba dienas no 9.00- 17.00. Vienā darbnīcā uzņemam 20 dalībniekus no 5- 13.g.v. Dalībnieki katru dienu tiek sadalīti pa grupām, grupās dalībnieki var mainīties atkarīgs no dienas uzdevuma.

Dienas plānojums rīta cēlienā ir aktīvāks un intensīvāks (notiks mācīšanās, pārgājieni, izzināšanas process), dienas otrā daļa mierīgāka, kura papildina dienas pirmo daļu un sagatavosimies nākamajai dienai.

Piedzīvosim un mācīsimies- orientēties mežā, mācīsimies atpazīt indīgus un aizsargājamus augus, mijiedarbība ar meža iemītniekiem zvēriem un putniem, kuriem mežs ir mājas. Noskaidrosim, kādu lomu mežā spēlē mednieki. Uzzināsim, ko mežā dara meža profesiju pārstāvji. Darbnīca būs izzinoša ar praktiskajiem uzdevumiem un spēlēm brīvā dabā.

Der zināt- Siltas pusdienas nodrošinās kafejnīca “Tomiņš”, reizi dienā pusdienas ( izņemot piektdienu). Piektdien dalībnieki ēst gatavo paši sev un vecākiem. Par papildus dzeramo ūdeni un uzkodām parūpējamies paši.

Par drošību nometnē izstrādāti atsevišķi noteikumi, kurus paraksta un iepazīstas vecāki un dalībnieki. Pirmajā nometnes dienā ierodamies 8.30, lai sakārtotu formalitātes. Pārējās dienas 9.00, ja netiks kas mainīts.

Darbnīcas cena vienam dalībniekam 250,-Eiro

Piektdiena – darbnīcas noslēgumu diena vecāki ierodas uz vakariņām un darbnīcas noslēgumu 17.00, pēc noslēguma beigām dodas mājās.

Inga Rasa- “Dabas Bērns” nometnes vadītāja

www.dabasbērns.lv

+371 26305870

 

 

 

 

Pievienots: 2023-08-08 15:08:16

<< Atpakaļ